Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Αίτηση Υποβολής Υποψηφιότητας

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,


πιο κάτω θα βρείτε την Αίτηση υποβολής υποψηφιότητας για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του 15ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών.


Όσοι  γονείς  επιθυμούν να είναι υποψήφιοι  σε οποιοδήποτε όργανο  του Συλλόγου θα πρέπει να δώσουν την παρούσα φόρμα, συμπληρωμένη αντίστοιχα στο κελί επιλογή τους, από Δευτέρα 29/9/2014 έως και την Πέμπτη 2/10/2014, στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ώστε να μπορέσουμε να ετοιμάσουμε και να εκτυπώσουμε τα ψηφοδέλτια.

Οι υποψήφιοι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για το Δ.Σ. του συλλόγου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εξελεγκτική επιτροπή και το αντίθετο, αντίθετα οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. μπορούν να δηλώσουν παράλληλα συμμετοχή και για την εκπροσώπηση στην ένωση γονέων και κηδεμόνων και τη Σχολική Επιτροπή.
Δικαίωμα ψήφου έχουν και οι δύο γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών με την προϋπόθεση ότι είναι εγγεγραμμένα μέλη. Η συνδρομή των μελών γονέων και κηδεμόνων είναι εφ άπαξ 10€ για κάθε οικογένεια δηλαδή εάν μία οικογένεια έχει παραπάνω από ένα παιδί στο σχολείο μας τότε η συνδρομή είναι 10€ για όλα τα παιδιά μίας οικογένειας. Επιπλέον μέλη θεωρούνται και τα δύο μέλη της οικογένειας χωρίς να απαιτείται δεύτερη συνδρομή.
 
Για κάθε συμπληρωματική διευκρίνιση είμαστε στη διάθεση σας
 
Από το Δ.Σ.
 

 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου