Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Εθελόντριες Μαμάδες (WC)

Γι’ άλλη μία φορά, οι μαμάδες-εθελόντριες έδωσαν δυναμικά το παρόν με τη μεγάλη διάθεση για προσφορά που τις διακατέχει.

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013, μετά το τέλος του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού και της θεατρικής παράστασης «Το βιβλίο των Θρύλων» χωρίς αναστολές φόρεσαν τα γάντια και τις γαλότσες τους κάνοντας επιδρομή στις μαθητικές τουαλέτες.

Με χαρούμενη διάθεση και χαμόγελα οι κ.κ. Ελένη Πουμπουρίδου, Μαρίνα Σαλπιγκίδου, Γιαννούλα Χάλαρη, Μαρία Παναγιωτίδου, Ηλιάνα Ξανθοπούλου & Μαριέλη Κοντεκάκη χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και σε μία μόλις ώρα δώσανε μία νότα φρεσκάδας στις τουαλέτες των παιδιών μας.




Καθάρισαν σχολαστικά τους κάδους, τις πόρτες, τους νιπτήρες, τους καθρέπτες, απολύμαναν τους καμπινέδες και σφουγγάρισαν με απορρυπαντικά που πρόσφεραν οι ίδιες.

Eυχαριστούμε θερμά όλες αυτές τις μαμάδες που δίνουν ζωή στη φράση «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα».

Ως Σύλλογος νιώθουμε περήφανοι για την τόσο καλή συνεργασία με τους γονείς, που απαρτίζουν άλλωστε και τη σχολική μας κοινότητα, και σας προτρέπουμε όλους να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια. Με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας, σε οποιοδήποτε χρόνο καμία βοήθεια ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ!!! 






  



Σύνταξη & Επιμέλεια Κειμένων: Νένα Κουγιουμτζίδου & Κυριακή Κορμά  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου